Blog

Ketobrood

Inhoud van het artikel

amandelmeel koolhydraat-arm

Veel mensen die een ketodieet volgen missen  de smaak van brood. Keto brood is daarom de perfecte oplossing. Doordat je kiest voor koolhydraatarm meel is het keto vriendelijk.

Wat is keto brood?

Brood dat gemaakt is van koolhydraat arme ingrediënten zoals amandel- of kokosmeel, boter, eieren en zaden. Doordat er meer vet en eiwit in zit is het ook een goede bron van energie en helpt het om jouw hongergevoel te verminderen. Het is een smakelijke optie voor mensen die een keto dieet volgen of koolhydraat arm eten.

Is keto brood gezond?

Ja, het wordt gemaakt van voedzame ingrediënten. Het is rijk aan vetten en gezonde eiwitten. Daarnaast is het arm aan koolhydraten. 

Waar koop je de ingrediënten voor het keto brood?

Zelf maken wij altijd een combinatie van kokosmeel en amandelmeel. Het is glutenvrij en koolhydraat arm. En biologisch meel heeft dan ook onze voorkeur.

De voordelen van keto brood

  • lage hoeveelheid koolhydraten
  • hogere vet- en eiwitgehalte
  • stabielere bloedsuikerspiegel
  • verminderen eetbuien door een grotere verzadiging
  • glutenvrij
  • makkelijk te maken

Hoe smaakt het brood?

Indien je het zelf maakt kun je het zo laten smaken zoals jij dat wilt. Maar over het algemeen smaakt het erg goed. Zorg dat je goed kwalitatief meel koopt want dit proef je terug in het brood.

Hoe past keto brood in het keto dieet?

Het past goed omdat het weinig suiker en koolhydraten bevat.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Berichten

Kennisbank

Verzwaringsdeken – Calmzy 7kg – gewichtsdeken

Wil je dieper slapen, meer kunnen ontspannen en meer uitgerust wakker worden. Probeer dan eens een verzwaringsdeken uit. Afmetingen: 150×200 cm (eenpersoons), te gebruiken met eigen dekbedovertrek en gemaakt van ademend katoen.

Magnesium Bisglycinaat

We adviseren Magnesium 150 Bisglycinaat bij behoefte aan geestelijke balans, met name in relatie tot nachtrust*. De binding aan glycine maakt dat magnesiumbisglycinaat goed de bloed-hersenbarrière passeert. Dit maakt deze vorm van magnesium een uitstekende keuze voor alle toepassingen binnen de hersenfunctie*!

Kopieer hier je 10% kortingJEFFREY10

 

Noordcode Pure Plant Protein

NoordCode Pure Plant Protein bevat uit biologisch plantaardig eiwit en kokos MCTs met vanillesmaak. Goed opneembaar door toegevoegde enzymen. 18 g eiwit per portie van 30 g. Vrij van allergenen. 350 gram per zak voor 11 porties.

Scroll naar boven