Therapeut

Jeffrey van Mierlo

Begin 2022 ben ik als ketogeen therapeut afgestudeerd. Daarnaast ben ik al sinds 2017  fysiotherapeut. Al snel kwam ik erachter dat een klacht niet alleen een mechanische oorzaak hoeft te hebben, maar samen kan gaan of zelfs een gevolg kan zijn van andere systemen. Denk hierbij aan hormonaal, metabool, emotioneel, chemisch, neurologisch (zenuwstelsel) of vasculair (doorbloeding).
Daarbij miste ik verdiepende kennis over het orgaan- en cranio-sacraal systeem wat mij heeft gemotiveerd om de opleiding tot osteopaat te doen. Als osteopaat kijk je naar het lichaam als geheel en wordt altijd gezocht naar de oorsprong en oplossing van de klacht. Een bredere kijk op het menselijk lichaam en zijn functioneren. De combinatie van voedingstherapie, fysiotherapie en osteopathie en mijn eigen kijk op holistische gezondheid geeft mij de tools om een complete aanpak aan jou te bieden.

De combinatie ketogeen therapeut, osteopathie, fysiotherapie

Ketogeen therapeut

Over.

ketogeen therapeut

Visie

Door verschillende therapie gebaseerd op wetenschap, opgedane kennis en ervaring met elkaar te combineren gaan wij samen opzoek naar een passende oplossing in het weghalen van de “wortel” van het probleem.

Missie

Teruggaan naar de “roots” van het probleem waardoor de focus van therapie niet meer ligt op de gevolgen, maar de oorzaak. Je kunt de wortel nog zo diep wegstoppen, uiteindelijk komt die weer naar boven.

Telefoonnummer

+31621999586

Contact

jeffreymierlo@gmail.com

In mijn consulten kijken we vanuit een breder perspectief naar gezondheid. De voeding staat centraal maar ook onderwerpen als beweging, stress, bioritme en ademhaling worden waar nodig hierin betrokken. Ik combineer de kennis vanuit het vak fysiotherapie, osteopathie en ketogeen therapie. Samen gaan wij opzoek naar de wortels van het probleem.

Recept broccoli courgette soep
Recepten
Jeffrey van Mierlo

Broccoli courgette soep recept

Broccoli courgette soep Deze heerlijke broccoli courgette soep is een bom vol vitamines en mineralen. Wanneer je de soep maakt van biologische of biodynamische groenten

Lees verder »
Zalm met witte asperges
Recepten
Jeffrey van Mierlo

Asperge met zalm

Dit gerecht is zowel een feest voor de smaakpapillen maar ook nog rijke aan voedingsstoffen. De belangrijke vetsoort omega-3 zit in zalm. Perfect voor een

Lees verder »
Visolie vloeibaar vitakruid product
gele pijl

Op alle supplementen 10% Korting!

Gebruik de kortingscode JEFFREY10

Scroll naar boven