Het ketobrood recept
Jeanne Hartman
Een koolhydraat arm alternatief voor traditioneel brood. Omdat het meel doorgaans minder koolhydraten bevat is het een eenvoudig alternatief.
- ½ kop amandelmeel
- ½ kop kokosmeel
- 2 theelepels bakpoeder
- ½ theelepel zout
- ¼ kop gesmolten boter
- ¼ kop ongezoete amandelmelk
- 4 eieren het liefst biologisch
Verwarm de oven alvast voor op 180 °C Meng alle meel, bakpoeder en zout in een middelgrote beslagkom
Voeg in een andere kom de gesmolten boter, amandelmelk en eieren bij elkaar. Mix dit goed
Voeg alle droge en natte ingrediënten nu samen
Mix alles tot een glad beslag en giet het in een ingevette broodvorm
30-35 minuten bakken totdat het goudbruin is op 180 °C 10 minuten afkoelen, en geniet van je koolhydraat arme keto brood